Laura Turu Obradors, psicòloga col·legiada núm.14179 i terapeuta familiar, treballa des de fa més de dotze anys en el món de la relació d’ajuda, l’assessorament i la formació a usuaris i professionals en diversos camps. Fruit de l’experiència professional acumulada, al 2011 neix Espai Sistèmic, amb l’objectiu d’oferir diversos serveis vinculats sota un mateix espai.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, compta amb un Tercer Cicle d’Especialització en Anàlisi i Conducció de Grups per la Universitat de Barcelona. També és Màster en Teràpia Familiar Sistèmica per l’Escola de Teràpia Familiar de l’Hospital de Sant Pau i la Santa Creu, a més d’estar formada en Personteràpia Bioenergètica amb un màster impartit per l’Insitut Anthos de Madrid (Institut reconegut per la FEAP). Amb un constant reciclatge professional, actualment participa en diversos congressos i seminaris.

És membre de la Societat Catalana de Teràpia Familiar (SCTF) i codirigeix el projecte InterSomos; dedicat a programes de desenvolupament personal i professional en format de viatge-estança.